0593 208000

Diergezondheid probleem oplossen

Diergezondheid probleem oplossen

Diergezondheid probleem oplossen

Diergezondheid probleem oplossen

Heeft u een of meerdere dieren die het niet goed doen, maar lukt het niet om de oorzaak te vinden? Presteren uw dieren onvoldoende of zijn de technische resultaten volgens uw boekhouder of voeradviseur niet goed? Hoesten of diarree wat langdurig speelt? Wij houden van uitdagende bedrijfsproblemen, het geeft enorm veel voldoening om dat te helpen op lossen.

Hart en longen problemen bij dieren
Binnen ons team is kennis en ervaring om hart en longen van boerderijdieren te onderzoeken met echo. Ook worden er bij longproblemen regelmatig onderzoeken gedaan vanuit longspoelsels. Heeft u een of meerdere boerderijdieren die hoesten of kortademig zijn? Longproblemen kunnen ten koste gaan van de prestaties in groei, melkproductie of sport. Neem contact met ons op en we helpen u.

Zieke kalveren of lammeren
Kalveren of lammeren met diarree of groei problemen, hartstikke vervelend. Het is de toekomst van de veestapel. Meerdere dierenartsen zijn sterk in de aanpak van problemen en het optimaliseren van de groei en gezondheid van jonge dieren. Kijk naar een van de voorbeelden op de website van gezonde koeien

Koe data of Kalf OK score verbeteren
Door onze specialisatie in boerderijdieren weten we heel goed hoe de scores in kwaliteit programma’s berekend worden en verbeterd kunnen worden. Een breed netwerk van Drentse erfbetreders en goede contacten met agrarische organisaties zorgen ervoor dat we behoorlijk goed op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen. Daarom zijn we goed in staat u te helpen met bijvoorbeeld Koe data of Kalf OK. We investeren ook tijd om feedback te geven richting de makers van dergelijke programma’s waar verbetering en vooral het praktische houden beter kan.